Persoon

Edwin Gerritsen

Wie is Edwin?

In een jaren 30 woning volledig geisoleerd naar energie label A. Volgende stap is helemaal van het gas af.

Werk en hobbies

Ik begeleid particulieren en bedrijven om hun woningen of panden te verduurzamen. Dit gaat altijd via een stappenplan, waarbij woonwensen en situatie leidend zijn.

De droom van Edwin

Ik ben hier via Linda Vosjan terecht gekomen en heb heel veel energie positieve mensen om mij heen. Samen proberen we de wereld te verduurzamen en het bewustzijn te vergroten dat je het echt ook voor jezelf doet. Mensen moeten af van het angstbeeld en toe naar wat het brengt voor hunzelf. Verduurzamen is namelijk super leuk, inspirerend en comfortabel. Als je dat ook nog kunt doen terwijl de maatregelen renderen, dan zit komen we in de goede richting. Kan het altijd rendabel? Tot op zekere hoogte altijd. Natuurlijk loop je aan het eind van het laag hangende fruit tegen een paar hoge takken aan. Maar met wat geduld ontwikkeld de markt daar wel een oplossing voor. Kortom nu doen wat nu zin heeft en dat is echt een hele boel!

Mijn expertise

Ik ben aangesloten bij onze locale energie cooperatie CALorie en heb veel verstand van isolatie en installatie technieken. Als zelfstandig ondernemer begeleid ik verduurzamingsprojecten.

Mijn mogelijkheden

afhankelijk van wens, kan ik tegen betaling adviezen verstrekken en (maatwerk)energierapportages opstellen en projecten begeleiden tijdens offerte en uitvoeringsfase

Relevante ervaring

Energieadviseur