Vanesa Casañ Ibañez

Bewoner, Professional
Wie is Vanesa?

Wij zijn een Frans-Spaans gezin met twee meisjes. Wij wonen heel graag in Amsterdam vanaf 2014.

Mijn werk en hobbies

Ik werk als een professional in innovatie voor nieuwe energieën en materialen. Ik bent geïnteresseerd in clean-startups om te investeren (pre-seed/seed) & Collab- Samenwerken om CleanTech & Sustainable Solutions snel te innoveren en op te schalen. Samenwerking tussen bedrijven en de industrie stimuleren in de richting van duurzame ontwikkelingsdoelen.

Mijn omgeving

Ik wilde helpen met Energie transitie in Amsterdam. Ook mij buurt "Hondecoeterbuurt" verbeteren.

Mijn droom

Ik zou graag in een schoner en groener stad willen wonen die energetisch negatief zou zijn, aanpasbaar en super inclusief.

Mijn expertise

Ik heb meer dan 15 jaar in de sectoren Olie & Gas, Chemie, Nieuwe Energieën en Duurzaamheid gewerkt. Ik bekleedde leidende rollen in B2B Business Development, Sustainable LCA Consultancy, Technology & Innovation, Digital Change Management, Optimization-Trading, Catalyst Sales, Manufacturing en Operations. In mijn huidige rol ben ik op zoek naar innovators/innovaties in cleantech om de energietransitie en betaalbare nieuwe energieën te bevorderen.

Mijn mogelijkheden

In mijn huidige rol ben ik op zoek naar innovators/innovaties in cleantech om de energietransitie en betaalbare nieuwe energieën te bevorderen en te investeren.

Relevante ervaring

Zie boven op.