Milou van Rijn

Zwollenaer
Wie is Milou?

Zwolle, Stadshagen. Verbinder, verknoper en vergroener. Initiatieven van onder op. Gebiedsgedreven werken. Groen en Energie (RES, opwek en warmte). Energiecoöperatie Blauwvinger Energie, Platform Duurzaam Zwolle, wijkinitiiatief Stadshagen doet Groen

Mijn werk en hobbies

Coördinator van Het nieuwe kompas. Webber/kwartiermaker Energiecoach. Herinrichting en vergroening Twistvlietpark.


Blauwvinger Energie, Stadshagen doet Groen, Groene Loper


Breng het liefst mensen bij elkaar om te werken aan nieuwe samenwerkingsverbanden en nieuwe taal op het gebied van duurzaamheid. Als we dan ook af en toe onze haast en focus op het eindpunt even stil zetten om terug te kijken, dan kunnen we veel leren in de praktijk en genieten van wat er al bereikt is.


 

Mijn omgeving

Zwolle. Vinexwijk. Nog veel nieuwbouw maar ook al een oude wijk (1997) met uitdagingen. Mooi om dan te kunnen werken aan een toekomstbestendig Twistvlietpark. Of zoals iemand zei een Central Park op de schaal van Stadshagen.


 

Mijn expertise

Webberen. Wat.....iets nieuws bouwen (kwartiermaken) door vanuit verschillende perspectieven en een vrije positie mensen uit verschillende netwerken bij elkaar te brengen. Bestaande verbindingen zichtbaar maken en weesproblemen, je weet wel van die zaken die tussen wal en schip vallen alsnog van een enthousiaste eigenaar voorzien.