Mart Boden

Initiatiefnemer, energiecoach
Wie is Mart?

Woon in Amsterdam Zuid, met mijn vrouw. Ben gepensioneerd en gepassioneerd. Ik tennis en drum en schrijf stukjes voor energiecoaches en gewone mensen op Quodari een privacyveilige uitwisselomgeving.

Mijn werk en hobbies

Na 42 jaar IT manager en Ontwikkelaar en Beheerder van Audit management en analyse systemen benb ik nu energiecoach en werk aan het verspreiden van kennis aangaande datagebruik en energiegebruik.

Mijn omgeving

Gezellig, rustig, goede buren en prachtig centraal gelegen.

Mijn droom

De wereld verandert snel, en niet iedereen kan dit bijbenen. Er is aandacht voor de laaggeletterden, de armen, gelukkig. De jeugd en de werkenden worden goed opgeleid. Maar er is een hele groep die de vaardigheden voor de 21ste eeuw niet of nog niet hebben meegekregen. ik kom ze tegen bij mijn energiecoaching. Zij worden steeds meer in een afhankelijke situatie gedrukt en krijgen steeds meer moeite grip op hun eigen leven te behouden. Ik droom ervan dat scholen zich massaal open stellen om iedereen die dat nodig heeft bijgespijkerd wordt in informatiekunde, datageletterdheid en alle dagelijkse zaken waarbij die kennis nodig is: wonen, gezondheid, reizen, klimaatadaptatie, leren, doelen stellen, nieuws en politiek kunnen begrijpen.

Mijn expertise

Ik ben creatief, analytisch, social en gepensioneerd en gepassioneerd.

Mijn mogelijkheden

Aanjager en volhouder

Relevante ervaring

  • IT management en systeemontwikkeling

  • Audit management ondersteuning

  • Energiecoaching en Kennis Management

  • Excel en PowerQuery