Jasper Donk

Ondernemer
Wie is Jasper?

Als 25-jarige student woon ik in een levendige studentenstad, waar het leven nooit stil lijkt te staan. Mijn dagen zijn een kleurrijke mix van collegezalen, de bibliotheek, en koffiecaf├ęs waar ik samen met medestudenten aan projecten werk of even uitblaas na een lange studeersessie. Ik woon in een gedeeld appartement met twee huisgenoten, die niet alleen medestudenten zijn maar door de jaren heen goede vrienden zijn geworden. We hebben een gezamenlijke liefde voor muziek en sport, wat vaak resulteert in spontane jamsessies of een potje voetbal in het nabijgelegen park.

Mijn werk en hobbies

Als medewerker bij Alaeon, een vooraanstaande retailer gespecialiseerd in olijfhouten producten, vervul ik de rol van productmanager. Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop van de unieke olijfhouten artikelen, zoals olijfhouten snijplanken en olijfhouten borrelplanken. het onderhouden van relaties met leveranciers en ambachtslieden, en het waarborgen van de productkwaliteit die onze klanten verwachten.

Mijn droom

Bij Alaeon heb ik mijn plek gevonden. Ik ben omringd door inspirerende producten en collega's die mijn enthousiasme voor vakmanschap delen. Positieve ervaringen zijn er in overvloed; de waardering voor mijn werk, de tevreden gezichten van klanten wanneer ze het perfecte stuk olijfhout vinden, en de verrassing van mijn eigen creativiteit die ik in mijn rol kan uiten.

Mijn expertise

Als productmanager bij Alaeon, met een focus op olijfhouten producten, heb ik waardevolle kennis opgedaan die nuttig kan zijn bij verschillende maatschappelijke projecten.