Project   

Hello Sunshine Amsterdam

V
Geplaatst op 20 september 17, 10:35 uur

Hello Sunshine nodigt je uit, spoort je aan en informeert je op het gebied van zonne-energie in Amsterdam. Compleet onafhankelijk! We hebben een missie, een essentiële. Amsterdam wordt de zonnigste stad van Nederland. Hoe? Maak gebruik van zonne-energie! Of je nu woont of werkt in Amsterdam, of het gaat om één paneel thuis of honderden op een groot dak. Iedereen kan profiteren van de zon. Wij helpen je in elke fase de juiste beslissing te nemen.

Op hellosunshine.amsterdam informeren we je over de stappen die je kunt nemen om zonne-energie op je huis of bedrijfspand, je school of je supermarkt te realiseren. Zonnepanelen zijn op ieder pand een goed idee. We brengen je in contact met de subsidies, de platforms en de voorlopers. We maken het zo makkelijk mogelijk voor je met een quickscan van je dak en links naar al die initiatieven die je begeleiden van a tot zon.

De conclusie is helder: nú is het tijd om te investeren in de toekomst, nú is het tijd om actie te ondernemen. Daarom steunen de Gemeente Amsterdam en Amsterdam Smart City de campagne ‘Hello Sunshine’ die wordt uitgevoerd door de Amsterdamse Zoncoalitie.

Toelichting

Wil je ook je paneel bijdragen en profiteren van zonne-energie? Doe dan de quickscanvan jouw dak of meld je aan op het deelplatform.

Gewenst resultaat 1 miljoen zonnepanelen in Amsterdam en iedere Amsterdammer aan de zonne-energie!