Project

Energiecoaches Amsterdam

J
V
Geplaatst op 27 oktober 17, 13:54 uur

Wie in Amsterdam woont, kan thuis advies krijgen van een Energiecoach. Energiecoaches zijn vrijwilligers ondersteund, getraind en begeleid door !WOON. Wij kunnen dit de komende vier jaar doen dankzij een extra bijdrage van de gemeente Amsterdam.

 

Toelichting

De speciaal getrainde Energiecoaches kijken samen met je naar je huis en je energierekening en bespreekt met je hoe je thuis energie kunt besparen door bijvoorbeeld anders om te gaan met verlichting en verwarming. Daarbij wordt ook advies gegeven over eenvoudige toepassingen voor isolatie. De energiecoach besteedt bovendien aandacht aan veiligheid. Indien nodig wordt, als je daarmee akkoord gaat, een koolmonoxidemelder en/of een rookmelder geplaatst.

Het advies en huisbezoek is voor bewoners gratis. In het bespaarpakket dat de energiecoach meeneemt naar de woning zitten o.a. radiatorfolie, tochtband, een brievenbusborstel, een waterbesparende douchekop en LED lampen. Uit het bespaarpakket kan je gratis een keuze maken uit producten ter waarde van € 15. Aanvullend zijn de andere producten te koop tegen 50% van de inkoopprijs.

Meer informatie over het aanbod van de Energiecoach is te vinden op de speciale website www.energiecoach.amsterdam. Je kunt daar ook direct een huisbezoek aanvragen of,als je zelf Energiecoach wil worden, je aanmelden als vrijwilliger.

Gewenst resultaat 10.000 bezochte Amsterdamse huishoudens eind 2019
1 reactie

Linda Vosjan

IJburgers kunnen een bezoek van een !Woon-energiecoach aanvragen bij Natuurlijk IJburg via natuurlijkijburg@gmail.com / 06 129 27 811
8-nov-2017 21:31
Wil je reageren? Meld je dan aan.