Project   

Eerste Hulp bij Klimaatverandering

1 / 6
A
Geplaatst op 3 december 18, 14:56 uur
Eerste Hulp bij Klimaatverandering: Een stripboek over klimaatverandering waar je blij van wordt. In 5 stappen naar een bloeiende toekomst. Voor jou...én de planeet. Dit boek laat zien hoe. GEGARANDEERD SCHULDGEVOELVRIJ!

We staan aan de vooravond van de grootste transitie in de geschiedenis. De grootste uitdaging op dit moment is echter niet de techniek. Het is de mens en zijn motivatie. En om die op te krikken, is meer lol onontbeerlijk. Nee, echt. Dit boek laat een compleet nieuwe benadering zien. Met verhalen, kleur en humor. En alleen bestemd voor 16+ publiek :)
Gewenst resultaat World domination. Klimaatverandering is heftig, complex en ongrijpbaar. Veel mensen denken: 'Wat kan IK nou doen?' En terecht! Impact hebben gaat ook niet zomaar. Het gewicht van de wereld op je schouders dragen is veel te zwaar joh! Wat we nodig hebben is een golf van mensen die opstaat en de uitdaging aangaat om een sexy klimaatheld te worden. Niet omdat het moet...maar omdat je het wilt. Want het punt is: je inzetten voor een bloeiende toekomst zorgt ervoor dat je zélf opbloeit. Waardoor je ineens dingen gaat doen die je nooit voor mogelijk hield.

Waarom ben je begonnen om met je buurt over te stappen op schone energie? Hoe ben je begonnen en met wie?