Project

Amstelveen Ecostroom

A
Geplaatst op 9 januari 19, 15:25 uur

Samen Groene Energie
Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk, rendabel en voorzien van duurzame stroom, maar niet ieder dak is geschikt. Zeker niet in Amstelveen en Amsterdam. Voor de buurtbewoners uit Amstelveen en omgeving is het mogelijk om toch gebruik te maken van duurzame energie opgewekt uit zonnepanelen!

Voor en door bewoners van Amstelveen
Amstelveen Ecostroom is een coöperatie waarbij burgers en ondernemers verenigd in een energiecoöperatie investeren in een zonnepanelen installatie op een dak in de buurt. Amstelveen Ecostroom is op zoek naar burgers en ondernemers die zelf geen (geschikt) dak hebben maar die toch hun eigen groene energie willen opwekken. Gezamenlijk zullen we dan investeren in een zonnepaneleninstallatie op een dak in de buurt!

Johannes Calvijnlaan
Het dak van het appartementencomplex aan de Johannes Calvijnlaan zal het eerste dak zijn waarop ruim 180 zonnepanelen zullen worden geplaatst in coöperatief verband. Het pand is in eigendom van Orange-CP. De zonnepanelen passen goed bij het doel van Orange-CP om bij te dragen aan een duurzame toekomst! 

Woon je in een van deze postcodes?
Bewoners en ondernemers uit Amstelveen en de omgeving die wonen in de volgende postcodes kunnen deelnemen:

1081, 1181, 1182, 1183, 1185 en 1186

Meer weten? Meld je dan aan via de website: https://amstelveen.ecostroom.nu/

3 afbeeldingen