Project
Init.

Schinkelwarmte

Geplaatst op 13 februari 2020, 16:12 uur
Illustration

In het gebied rondom de Schinkel wonen en werken mensen die open staan voor een innovatieve transitie naar duurzame warmte, zonder aardgas, met een lokaal open warmtenet… 

Schinkelwarmte io is gestart naar onderzoek tbv locale mogelijkheden om duurzame warmte toe te passen in het woongebied(vooral woonschepen) en werkgebied Schinkel .

 

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
woonbootgebied Schinkel verduurzamen
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

John van Gelder


Na veel vooronderzoek naar een cooperatief warmtenet in eigen buurt is de tussentijdse conclusie dat de realisatie van zo'n net financieel nu nog niet haalbaar is voor onze relatief kleine buurt en type huishoudens (vrijstaande woonarken met verschillende bouw/isolatie/techniek).

Ondertussen is er o...

lees meer
Documenten
0
Open de update in eigen pagina

John van Gelder

Project volgens planning

Dinsdagavond 30 augustus hield de VWZ werkgroep Schinkelwarmte een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde mede woonboot bewoners. Onderwerp van gesprek was hoe we door samen te werken onze arken duurzamer kunnen maken. En hiermee goed doen voor het klimaat en onze eigen portemonnee.

Uit de opkom...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina
2 reacties

Aukje van Bezeij

di 18 februari 2020 12:06
Leuk, mag de overkant ook meedenken?

John van Gelder

vr 19 november 2021 15:31
Zeker! Kom je ook bij de werkgroep Schinkelwarmte?

Ferry Wienneke

do 30 juli 2020 16:25
Op pagina 100 van de Transitie staat dat Schinkel Noord een gasnet krijgt en Zuid een warmtenet. Daar komt nog electra bij. Drie energie vormen in 1 VPP, wanneer operationeel?