Project

Presentatie netwerk 02025 en 3 Energiecommissarissen van Amsterdam benoemd!

A
Geplaatst op 4 september 20, 14:49 uur

Op 27 augustus 2020 kwamen een aantal leden van het netwerk 02025 samen om vanuit verschillende 'groepen' in het netwerk een simpele vraag te beantwoorden: "hoe gaat het?"
Hieruit kwamen een aantal scherpe hulpvragen vanuit allerlei kanten van het netwerk. In de lijst hieronder kan je deze vragen vinden.

DE LIJST!

Open de lijst. Denk je onderdeel te zijn van de oplossing? Vul je naam in en neem contact op met de vraagsteller (contactgegevens vind je op 02025.nl of via john@02025.nl)

Op 27 augustus 2020 werd ruimte gemaakt voor onafhankelijke mensen in de Amsterdamse energietransitie! Een gelijkwaardige -Amsterdam Approach- samenwerking tussen bewoners, overheid en marktpartijen.

Onder toeziend oog van de kinderen van de Bloeiklas Geert Groote 2 en de andere opdrachtgever, Wethouder Marieke van Doorninck, benoemde de Nationale Energiecommissaris Ruud Koornstra de Amsterdamse Energiecommissie. Tradioneel, tot er een betere gevonden is - bestaat deze uit Pepper Makkenze, Raphael Jankowski (beiden op de tweede rij van voren) en Pauline Westendorp (links op de foto).

https://02025.nl/message/49020/eerste-oogst-van-de-energiecommissie-van-amsterdam- 

Gewenst resultaat Alle vragen zijn opgepakt en opgelost!
Illustration