Project

Een energie winnend net!

A
Geplaatst op 28 september 20, 12:41 uur

Steeds meer metropoolregio's, zoals Kopenhagen, hebben schone energienetten voor het winnen en voor het opslaan van energie in tijden van overvloed. 

Waarom? Omdat de koorts van de aarde ons raakt. Jongeren vragen ons steeds wanhopiger waarom we niet stoppen met fossiel. Zo simpel. Boerenverstand. 

Stads, land- en zeeboeren verenigen zich met overheid en jongeren. 

Het plan? Een verkoelend net gevoed door 2 miljoen zonnepanelen en 222 windmolens te land, ter zee en in de lucht. Amsterdamse creativiteit, branie en barmhartigheid. Samen balanceren we de door duizenden wind- en warmteboerinnen en zonneboeren opgewekte energie. Iedereen kan meedoen aan het feest van bouwen of oogsten. Jongeren houden de stand bij. 's Winters pompt de coöperatie de zomerse hitte naar onze huizen.

 

 

Hoe staan we ervoor in Belgie, Utrecht en Amsterdam ? Wie denkt er mee ? Een clubavond over vehikel tot net? Mail pauline@02025.nl als je er bij wilt zijn. 

https://www.ecobouwers.be/duurzaam-bouwen/artikels/een-elektrische-auto-als-thuisbatterij-waar-staan-we?utm_source=Mailing+Lijst&utm_medium=email&utm_campaign=Ecobouwers+20200924

4 afbeeldingen
Documenten
1 reactie

Wim Stevenhagen

Hoi Pauline,

Amsterdam zal deze 80.000 laadpalen wel
kunnen plaatsen, maar helaas niet kunnen
aansluiten.

B&W mist de Energie in hun Distributie net
en met Windmolens aan het Transport net
krijg je daar totaal geen Energie.

Mogelijk over 2 jaar aan het Waterstof net Lees meer
7-jul-2021 14:47
Wil je reageren? Meld je dan aan.