Project   

Iederzon Amsterdam Oost

V
Geplaatst op 13 november 20, 16:02 uur

ZonnepanelenDelen is het grootste platform voor zonne-energie buiten het eigen huishoudens. Een investering via ZonnepanelenDelen is de makkelijkste manier om ook te profiteren van zonne-energie, zonder hier zelf zonnepanelen voor te hoeven plaatsen. Vrijdag 20 november 13:00 start de financiering voor Iederzon Amsterdam Oost. Investeer mee en help sociale huurders aan de zonnepanelen. Jaarlijks ontvang je het rendement uitgekeerd op je bankrekening. Dus duurzame energie voor de huurders en duurzaam rendement voor de investeerders: win-win!

Door particuliere investeerders deel te laten nemen, krijgt iedereen de mogelijkheid om te profiteren van de zonne-energie, dus ook huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Het project wordt ondersteund door de zeer betrouwbare partners BNG Bank, Greenchoice en de Zoncorporatie. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst!

Mevrouw de Groot is een van de huurders van Ymere die al profiteert van zonnepanelen van Iederzon
"Ik ben al 87 jaar maar was gelijk enthousiast om zonnepanelen te huren. Ik had de brochure ontvangen en heb het toen eerst met mijn buren overlegd. Ik ben natuurlijk niet opgegroeid met de moderne technologie en begreep er eigenlijk helemaal niks van. Vorig jaar heb ik ook al een laptop aangeschaft en wilde dit ook een kans geven.

Iederzon nam contact met mij op zodat ik nog wat vragen kon stellen en mij het duidelijk werd uitgelegd hoe het werkte. Ik woon in mijn eentje maar zelfs ik blijk geld te kunnen besparen! Ik kon gelijk terecht om telefonisch de installatie in te plannen en die mannen hebben alles keurig uitgelegd. Af en toe kijkt mijn buurman even met mij mee op de app om te kijken hoe het gaat. Tot nu toe ben ik hartstikke tevreden!"