Project

Wegens succes verlengd: warmte delen met infraroodpanelen

Geplaatst op 1 december 2022, 00:00 uur
Illustration

Wegens succes verlengd: warmte delen met infraroodpanelen
Bespaar op je energierekening met een infraroodpaneel en help een buurtbewoner aan Zuidoost ook aan een paneel

Met een infraroodpaneel als bijverwarming in huis of op kantoor kan je besparen op je gasverbruik en het evengoed behaaglijk warm hebben.

Deze actie loopt tot en met 31 december 2022. Doe je mee? Meld je vandaag nog hier aan. 

Dus heb je thuis kamers, of op werk kleine kantoorruimtes en vergaderhokken waar de verwarming de hele dag aanstaat terwijl er lang niet altijd gebruik van wordt gemaakt? Dan is de kans groot dat daar energie te besparen valt! Dankzij de effeciënte verwarming van infraroodpanelen en wanneer je ze uitzet wanneer er niemand is, kan je besparen op je gasverbruik en algehele energieverbruik.

Hoe werkt de actie?
Als je een Infrarood (IR)-paneel merk Thermiq van 1100 Watt koopt voor 780 Euro (i.p.v. 847 euro) maak je het mogelijk dat iemand anders in de wijk die het niet kan betalen een Könighaus paneel van 600 Watt krijgt. Dit alles dankzij de collectieve korting die coöperatie de Groene Hub heeft afgesproken met onze donutdealpartner ThermIQ.

We vragen van degenen die een paneel gratis krijgen om wel iets terug te doen voor de wijk via de Groene Hub, in welke vorm ook maar. Iedereen blij!

Mocht je meer informatie willen hebben, stuur dan een email naar infrarood@groenehub.org   

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Voor iedereen een een infraroodpaneel als bijverwarming in huis of op kantoor! Je kan besparen op je gasverbruik en het evengoed behaaglijk warm hebben.
Lopend
Illustration
 

Documenten
Deel dit:
Projectleiders
Verantwoordelijke organisatie
Nog geen reacties