Project

Participaties Kennemerwind 2022

Geplaatst op 27 juni 2022, 16:46 uur
Illustration

Energiecoöperatie CWV Kennemerwind u.a. is vanaf 1989 actief met opwek van windenergie. Onze coöperatie is in 2019 ook gestart met zonne-energie projecten. Vanaf 2019 hebben we drie zonnedaken in de gemeente Schagen gerealiseerd en nu is ook ons zonnepark Burgervlotbrug klaar. Nieuwe plannen zijn in ontwikkeling.

Het bestuur van Kennemerwind geeft u nu de mogelijkheid om ook mede-eigenaar te zijn. Door lid te worden van onze coöperatie kunt u financieel deelnemen en inschrijven op de uitgifte van Participaties Kennemerwind 2022. Hiervoor hebben wij een informatiedocument opgesteld en zijn er participatie voorwaarden vastgesteld. Lees voor dat u besluit om mee te doen deze documenten goed door.

Meer informatie kunt u hier vinden: https://www.kennemerwind.nl/participaties-kennemerwind-2022/

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Deze participaties worden uitgegeven voor de algehele bedrijfsvoering van de coöperatie en verdere investeringen in ontwikkeling en realisatie van productie installaties voor duurzame energie. Er zijn maximaal 1200 participaties (€ 600.000) te vergeven. Het bedrag per participatie is € 500. Het maximum aantal participaties per persoon is 60 (€ 30.000)

Het rentepercentage is 4%. Het rentepercentage kan worden gewijzigd door de algemene vergadering (ALV) van de coöperatie op voorstel van het Bestuur.
Lopend

Deel dit: