Project
Idee

Sleutelfiguur Duurzaamheid Amsterdam Nieuw-West

Geplaatst op 1 augustus 2022, 14:08 uur
Illustration

Wij (Willem, Rahma en Josephine) organiseren sinds één jaar de Duurzame Banenmarkt. Hierbij komt het aanbod in de duurzaamheidssector samen met de mensen die werk zoeken in Amsterdam Nieuw-West.

Vanuit de Duurzame Banenmarkt zetten wij ons hard in om de transitie naar duurzaamheid te verwezenlijken en te stimuleren. Daarnaast bieden wij de mensen in Amsterdam die een (nieuwe) baan, vrijwilligerswerk of een studie zoeken meerdere mogelijkheden hiervoor zodat zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Ten slotte werken wij er hard aan om de mensen te laten inzien dat ze veel kosten en moeite kunnen besparen door duurzamer gebruik en verbruik.

Om duurzaamheid en de kansen meer onder de aandacht te brengen zoeken wij zogenoemde ‘sleutelfiguren’. Je deelt binnen je team, netwerk en eventueel mensen die je begeleid vanuit je werk de informatie over de Duurzame Banenmarkt . Wij merken dat persoonlijk aan mensen de kansen, opties en mogelijkheden te vertellen die de Duurzame Banenmarkt te bieden heeft ontzettend goed werkt. Dit willen wij daarom groter aanpakken.

Wil jij je ook graag inzetten voor de duurzaamheidstransitie en het verminderen van werkloosheid? Wordt dan één van de nieuwe Sleutelfiguren Duurzaamheid Amsterdam Nieuw-West! In de bijlage vind je de flyer waarin meer informatie staat over de Duurzame Banenmarkt en wat wij bieden.

Graag horen wij of jij je ook wilt inzetten als sleutelfiguur. Wij delen alle informatie met je die je nodig hebt. Samen versterken we de duurzaamheidstransitie en de persoonlijke groei van de Amsterdammer.

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat Zoveel mogelijk mensen in Amsterdam Nieuw-West op de hoogte stellen van de carrière kansen in de Duurzaamheidssector en inspireren voor een duurzamer leven.
Deel dit: