Project
Lopend

Amsterdamse Energiekoploper Fonds

Geplaatst op 18 januari 2023, 10:49 uur
Illustration

Koplopers organiseren geld voor koplopers!

Het is gelukt! Al heel lang was het de wens van het netwerk 02025 om, aanvullend aan alle bestaande fondsen en subsidies, voor een laagdrempelige financiering te zorgen voor alle koplopers. We delen al jaren alle kennis en ons netwerk. De gemeente Amsterdam heeft nu middels het consortium 02025 ook geld beschikbaar gesteld voor koplopers! Daarom is de tijd rijp voor het Amsterdamse Energiekoplopers Fonds. 

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat Een laagdrempelig fonds voor initiatiefnemers in Amsterdam die samen aan minder of schone energie werken. Het is aanvullend aan alle bestaande regelingen voor ondersteuning van initiatieven van overheid en organisaties.

Geld, kennis en netwerk voor de nieuwe initiatiefnemers worden georganiseerd door een bestaande kring van koplopers, ondersteund door vele andere partijen.

Het Energiekoplopers Fonds zorgt dat meer initiatiefnemers aan de slag kunnen met schone of minder energie op een manier waarop steeds meer mensen betrokken worden. Het is voor mensen die zich samen inzetten, als bewoners en/of als organisaties.

Inschrijven kan tussen 1 en 28 februari 2023 via bovenstaande link.
Deel dit:
1 project-update

Pauline Westendorp

30-jan-2023 17:51
Project volgens planning

Vandaag 31 januari worden de laatste loodjes gelegd. Morgen gaan we los! Dan opent een uniek fonds! 


0

Open de update in eigen pagina
1 reactie

bericht verwijderd

Wil je reageren? Meld je dan aan.