Project
Idee

Eureka

Geplaatst op 3 mei 2023, 11:32 uur
Illustration

SAMEN WONEN IN DE KOLENKITBUURT
Wij zijn Eureka! Wij zijn een multigenerationele groep mensen die het heft in eigen hand heeft genomen in een dichtgeslibde woningmarkt. Wij bouwen een eigen pand waarin we onze woonidealen kunnen verwezenlijken. Zo divers als de groep wil zijn, zo divers worden ook de woningen. Wij staan altijd open voor nieuwe expertise, ideeën en nieuwe leden om dit samen mee op te zetten. Interesse of wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Toelichting

Het gebouw gaat onderdak geven aan 80 tot 100 woningen. Van éénpersoonshuishoudens tot meerpersoonshuishoudens.Van 50m2 tot 90m2. Er zullen op zichzelf staande appartementen komen, vrienden woningen en ook woongroepen met een gezamenlijke woonkeuken 80% van deze woningen valt in de middeldure huur (startend bij 1 euro boven de sociale huurgrens) en 20% in de vrije sector.

MULTIGENERATIONEEL
Wij streven er naar dat Eureka! zoveel mogelijk een afspiegeling gaat worden van de stad waarin wij samen leven. Onze groep bestaat uit meer generaties, uit families met of zonder kinderen, studenten, alleenstaanden jong en oud, mensen van 0 tot 100-plus. Jong en oud zorgen bij Eureka! voor solidariteit en samenwerking tussen de verschillende generaties. Een goede buur voor elkaar zijn in een omgeving die dat praktisch maar ook sociaal omarmt.

Doelgroep
Volwassenen
Deel dit: