Project

Amstelveen Ecostroom III (Oostelijk Halfrond)

Geplaatst op 4 augustus 2023, 13:32 uur
Illustration

Samen Groene Energie
Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk, rendabel en voorzien van duurzame stroom, maar niet ieder dak is geschikt. Zeker niet in Amstelveen en Amsterdam. Voor de buurtbewoners in en rond Amstelveen is het mogelijk om toch gebruik te maken van duurzame energie opgewekt uit zonnepanelen!

Voor en door bewoners uit Amstelveen en omgeving
Amstelveen Ecostroom III is het derde project van Amstelveen Ecostroom en het 28e project van Ecostroom.nu! Het is een coöperatie waarbij burgers en ondernemers verenigd in een energiecoöperatie investeren in een zonnepanelen installatie op een dak in de buurt. Amstelveen Ecostroom is op zoek naar burgers, ondernemers  en bedrijven die zelf geen (geschikt) dak hebben maar die toch hun eigen groene energie willen opwekken. Maar ook mensen die al zonnepanelen op hun eigen dak hebben kunnen deelnemen! Gezamenlijk zullen we dan investeren in een zonnepaneleninstallatie op een dak in de buurt!

Oostelijk Halfrond
Het dak van het gebouw aan de Oostelijk Halfrond, een appartementencomplex, is door Netjes Beheer BV ter beschikking gesteld aan de coöperatie. In de herfst van 2023 worden ruim 180 zonnepanelen geplaatst. De zonnepanelen passen goed bij het doel van Netjes Beheer om bij te dragen aan een duurzame toekomst! 

Woon je in een van deze postcodes?
Bewoners en ondernemers uit Amstelveen en Amsterdam Zuid en de omgeving die wonen in de volgende postcodes kunnen deelnemen:

1077, 1078, 1079, 1082, 1083, 1096 en 1183

Meedoen kan vanaf twee paneeleenheden á €350,- euro per stuk.

Meer weten? Meld je dan aan via de website: https://ecostroom.nu/amstelveen-ecostroom-iii.html

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Lopend
Deel dit:
Projectleiders
Verantwoordelijke organisatie
Nog geen reacties