Deze vraag is ingevuld
Vacature/hulpvraag

Amsterdam Energie zoekt een campagneleider

Geplaatst op 5 januari 2021, 17:00 uur

Energiecoöperatie Amsterdam Energie zoekt een campagneleider.

Onze leden wekken samen energie op, we leveren groene energie aan onze leden en met onze winst realiseren we nieuwe opweklocaties in en rond Amstedam. Dat doen we zonder winstoogmerk en als gezamenlijk eigenaar van de coöperatie. Zo versnellen we van onderaf de energietransitie en zijn we een antwoord op de energiecrisis. Onze coöperatie bestaat uit bijna 1000 leden en we ontwikkelen steeds meer opweklocaties. Coöperatieve windenergie is een grote kans voor Amsterdam Energie. We willen onze impact verder vergroten: samen meer energie opwekken, meer leden werven en een grote stem hebben in het publieke gesprek.

Als campagneleider zorg jij dat het verhaal van Amsterdam Energie gehoord wordt in de stad, je bouwt aan ons netwerk en inspireert nog meer Amsterdammers om zich aan te sluiten bij onze coöperatie. Het gaat om een betaalde zelfstandige opdracht voor in ieder geval een half jaar, met kans op verlenging.

Geïnteresseerd? Bekijk de volledige vacature op onze website: https://www.amsterdamenergie.nl/amsterdam-energie-zoekt-een-campagneleider/. Deadline voor reacties is maandag 10 augustus.

 

 

Organisatie
Amsterdam Energie
Ingangsdatum
Augustus 2020
herhalend
2 dagen per week
Beloning
€ 1500 ex btw.
Illustration
 
Deel dit:
Vragende organisatie
Vraag gesteld door