Vacature/hulpvraag

Projectmedewerker Energiecoachproject !WOON

Geplaatst op 11 september 2023, 15:25 uur
Illustration

Ben jij altijd degene die vrienden en familie inspireert om groen te denken en duurzaam te leven? Zet je sociale vaardigheden in en til ons Energiecoachproject naar een hoger niveau!

!WOON helpt alle Amsterdammers met vragen en problemen op het gebied van wonen. We ondersteunen niet alleen huurders, maar ook eigenaar-bewoners, en we geven adviezen over verduurzaming en energiebesparing in Amsterdam, Zuid-Kennemerland en Zaanstad.

Voor ons Energiecoachproject zoeken wij  een

PROJECTMEDEWERKER (24-32 uur)


Wie ben jij?

Jij bent dé matchmaker tussen onze bevlogen vrijwilligers en bewoners, zodat onze energietips en bespaarproducten op de juiste plek terecht komen en barst van de energie! Je hebt HBO wer- en denkniveau. Misschien nog geen jarenlange werkervaring, maar wel die aanstekelijke drive om mensen te motiveren. Vrijwilligers begeleiden? Dat is helemaal jouw ding! Je bent nauwkeurig met administratie en je vindt het leuk om voorlichtingen en bijeenkomsten te organiseren. Duurzaamheid en het bestrijden van armoede zijn voor jou geen vage begrippen. Je neemt graag initiatief, en je weet hoe je anderen kunt meeslepen in jouw enthousiasme. Van MS Office tot apps en tablets: jij leert het snel en bent handig met technologie.

Wat zit er in voor jou?

  • Werk waar je écht het verschil maakt, samen met een gezellig team
  • Een bruto salaris van € 2.971 tot € 3.952 bij een dienstverband van 36 uur en afhankelijk van ervaring, conform schaal 7 van de CAO Sociaal Werk
  • Flexibiliteit en ruimte voor jouw ideeën binnen een informele organisatie
  • Een jaarcontract met verlenging bij voortzetting van het project
  • Voor je persoonlijke ontwikkeling: een individueel keuzebudget van minimaal 18,5% van je salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk loopbaanbudget van 1,5% van je maandsalaris
  • Klinkt goed, toch? Maar er is meer: een prima pensioenregeling én een reiskostenvergoeding bij een afstand van meer dan 10km
  • !WOON staat voor diversiteit, in culturele achtergrond, leeftijd en gender. Jouw unieke perspectief is een waardevolle aanwinst voor ons team!

Hoe solliciteer je?

Voel je vrij om jouw sollicitatie anders aan te pakken. Een brief, een video, of iets dat helemaal bij jou past, het mag allemaal! Stuur jouw sollicitatie naar solliciteren@wooninfo.nl, gericht aan Jantien van de Geer. Doe dit uiterlijk 1 oktober 2023. Heb je vragen? Bel of app Kelly Schwegler, onze projectleider, op nummer 06 316 88 806.

 

Organisatie
stichting !WOON
contactpersoon
Kelly Schwegler-Robertson
Project
EnergieCoachProject
contactpersoon
Kelly Schwegler-Robertson
Ingangsdatum
Bij voorkeur in oktober 2023
herhalend
24 tot 32 uur per week, werkdagen in overleg. Contract is in eerste instantie voor 1 jaar, maar met uitzicht op verlenging.
Beloning
schaal 7 van de CAO Sociaal Werk
Deel dit: