Deze vraag is ingevuld
Vacature/hulpvraag

Energiebank Haarlemmermeer zoekt een nieuwe coördinator

Geplaatst op 20 april 2024, 12:00 uur

De Stichting Energiebank Haarlemmermeer heeft als doel energie als eerste levensbehoefte betaalbaar te houden voor iedereen. In Haarlemmermeer zijn er ongeveer 6.000 huishoudens die moeite hebben om hun energierekening te betalen. Door de oplopende energieprijzen worden dit er steeds meer. Het is onze missie om deze mensen te helpen bij het besparen van energie en ze meer grip te geven op hun energierekening. 

Om al deze activiteiten te organiseren en de mensen en organisaties waarmee we samenwerken te verbinden, zoeken we een bevlogen: COÖRDINATOR voor 28 uur per week

Voor deze uitdagende en brede functie zoeken we een maatschappelijk betrokken persoon die het leuk vindt om meerdere ballen in de lucht te houden en die graag met mensen werkt. Iemand met het hart op de goede plek, met affiniteit met duurzaamheid, een verbinder en een inspirator die met plezier samenwerkt met de energiecoaches, andere organisaties en ons bestuur. We zoeken een veelzijdige spin in het web die zelfstandig werkt, mee denkt met de koers én graag midden in de praktijk te staan.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor alle informatie op https://www.energiebankhaarlemmermeer.nl/vacature/

Organisatie
Energiebank Haarlemmermeer
Ingangsdatum
juni 2024
Beloning
Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Andere arbeidsvoorwaarden gaan in overleg.
Deel dit: