Vacature/hulpvraag

Vacature Oranje Energie | 02025

Geplaatst op 8 juli 2024, 12:00 uur
Illustration

We zijn op zoek naar een Projectleider Jong 02025 & Allround medewerker voor 32 - 40 uur per week

We willen vaart in de Amsterdamse energietransitie! En wij zijn ervan overtuigd dat jongeren in buurten de sleutel zijn. We begonnen met één klas vijf jaar geleden! De vlam ging in de pan in de Stadionbuurt. In 2023 werkten we met 150 jongeren en dit jaar verwachten we 350 jongeren op onze lijst te hebben! Daarvoor heeft het team Jong 02025 getrokken door o.a. Isabella, Willem en Pauline meer slagkracht nodig. We zoeken jou! Zie hier de vacature.

Oranje Energie werkt al 5 jaar met jongeren, maar wil meer en heeft daarvoor ondersteuning nodig. Wij maken Amsterdam koploper schone energie in 2025. Onder andere door de ‘Operatie Samen’ vanuit het mede door ons gestuurde netwerk 02025: dus met alle welwillenden in en buiten de stadsgrenzen die deze missie mede vervullen. We gaan van een fase van individueel aanmodderen naar een periode waarin we allemaal mee kunnen doen. We hebben een krachtig verhaal en plan. Dit verhaal ontvouwt zich nu, door de versnelling in het opwekken van wind, warmte en zon, opslag en slim gebruik en door een zeer groot energiebesparingsnetwerk in de regio.

Waarom doen we dit? We maken ons met een sterk groeiende groep mensen zorgen over klimaat en de energierekening. En we hebben behoefte aan licht en lucht tegenover zware verhalen in de wereld. 

Laat weten als je geïnteresseerd bent!

Organisatie
Ondernemers Coöperatie Oranje Energie UA
contactpersoon
Pauline Westendorp
Ingangsdatum
zsm
Deel dit: