SPREEKUUR

headerbeeld

Voor alle ondersteuning bij jouw vragen over schone energie organiseren wij spreekuren. In een spreekuur heb je een gesprek met één van onze experts over jouw vragen voor de verduurzaming van je straat, buurt of wijk. 

Koploper spreekuur:
02025 organiseert een koploperspreekuur voor mensen die groter denken dan hun eigen huis of gebouw. Denk jij dat jouw gebouw als voorbeeld kan dienen voor vele anderen? Wil je graag de duurzame oplossingen voor jouw woning als voorbeeld gebruiken voor je buren of de buurt? Of wil je een experimentele oplossing uitproberen? Dan is het koploperspreekuur iets voor jou. We helpen jou graag zo goed mogelijk, geef daarom op tijd aan wie je nodig hebt, dan gaan wij ons best doen om de juiste persoon voor je te regelen!
Download het intakeformulier Koploperspreekuur en vul deze zo volledig mogelijk in. Stuur (scan of foto) dan naar pauline@02025.nl 

Na ontvangst van het formulier zullen wij jouw vraag met de juiste specialist voorbereiden. Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging

Wil je hulp bij verduurzamen van je eigen huis ,ben je huurder of wil je met je VvE aan de slag?  Kijk bij onze 02025 doorverwijzingen pagina naar gespecialiseerde organisaties in Amsterdam voor jouw persoonlijke situatie.

#button('terug naar zelf aan de slag', '//02025.nl/webpagina/777/zelf-aan-de-slag-')