Activiteit

Webinar Rechten en plichten bij sloop en renovatie

dinsdag 20 oktober 2020   |   19:30 - 20:30 uur   |  

Bewoners in ontwikkelbuurten vragen !Woon geregeld wat hun rechten zijn bij de aanpak van hun woonblok of complex. Bewoners hebben immers veel rechten, zeker wanneer ze zich verenigen in een bewonerscommissie. Maar ze hebben ook plichten. Tijdens dit webinar gaan we hier wat dieper op in, zonder de hoofdlijnen uit het oog te verliezen. Want als bewoners concreet te maken krijgen met renovatie of sloop van hun complex, kunnen ze een gedetailleerdere en op maat gemaakte cursus krijgen. Dit webinar gaat dus over de grote lijnen. Aan bod komen onder andere: de overlegweg, huurrecht en de kaderafspraken.

Webinar
Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Aanmelden kan op de site van !WOON.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Datum di 20 oktober 2020
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk