Activiteit

Informatieavond wooncoöperatie-kavels Buiksloterham

donderdag 3 februari 2022 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Twee wooncoöperatie-kavels voor middeldure huurwoningen Buiksloterham
Ben je bezig met het oprichten van een wooncooperatie-groep of heb je er al een opgericht? Ben je op zoek naar bouwgrond voor een een wooncoöperatie in Amsterdam? Dan is dit je kans! In Buiksloterham in Noord komen twee kavels voor middeldure huurwoningen beschikbaar. Ze liggen op een prachtige plek aan het water. Interesse? Kom naar de online informatieavond van de gemeente op 3 februari.

In februari start de inschrijving voor de selectie voor twee wooncoöperatie-kavels voor middeldure huurwoningen in Buiksloterham. Het gaat om kavel 19E en 19F. Op 19E, van maximaal 3.600 m2 bvo, kan je met je wooncoöperatie maximaal 53 woningen bouwen. Kavel 19F is maximaal 2.400 m2 bvo groot en ligt naast kavel 19E. Hier is ruimte voor maximaal 35 woningen. Voor een middeldure huurwoning betaal je tussen € 763,47 en € 1068,83 per maand (prijspeil 2022).

Informatieavond Gemeente Amsterdam in samenwerking met !WOON Wil je meer weten waar de kavels liggen? Hoe de buurt er uit komt te zien? Hoe je in aanmerking komt? Hoe het gehele proces er uit ziet? Kom dan naar de online informatieavond. Meld je hier aan.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: