Activiteit

Debat en borrel !WOON 5 jaar in Pakhuis de Zwijger

donderdag 31 maart 2022 , 20:00 - 22:30 uur
Illustration

Dit voorjaar bestaat !WOON 5 jaar. Dat laten we niet ongemerkt voorbij te gaan. We organiseren op donderdag 31 maart over de huidige woon- en participatiecrisis een debat gevolgd door een borrel in Pakhuis De Zwijger. Belangrijke vraag in het debat is: wat staat ons in Amsterdam te doen? En wat geven we de partijen mee die op dat moment onderhandelen over een nieuw collegeakkoord?

Programma
20.00 uur: start met inleidingen van Cody Hochstenbach (onderzoeker UvA) en Irene Sinteur (gepromoveerd op zelfsturing en zelforganisatie). We vervolgen met een reflectie van Lex Veldboer (lector Hogeschool van Amsterdam). Daarop volgt een gesprek met Anne Wilbers (Stadgenoot), Gert Jan Bakker (!WOON), Thijs van Mierlo (LSA) en twee actieve bewoners. De laatste ronde is voor de fractievoorzitters dan wel woord­voerders wonen van de grootste politieke partijen.

21.30 uur: start feestelijke borrel.

Aanmelden
We nodigen u graag uit om bij het debat en de borrel aan te sluiten. Dat kan en mag gelukkig weer live. Wilt u het debat digitaal volgen, dan kan dat overigens ook. Graag aanmelden via deze pagina op de website van Pakhuis de Zwijger.

Locatie
Pakhuis de Zwijger
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: