Bericht

Verslag VvE Beheerdersontbijt "Zonnepanelen op je VvE"

Geplaatst op 2 maart 2020, 14:14 uur

In een goed gevulde zaal met meer dan 35 deelnemers heeft 02025 in samenwerking met de gemeente Amsterdam afgelopen vrijdag 28 februari het VvE beheerdersontbijt met thema “Zonnepanelen op je VvE” georganiseerd.
Naast verschillende VvE vertegenwoordigers waren ook Gemeente Amsterdam, Binnenlandse Zaken, Woningcorporaties: de Alliantie en Ymere, Stichting VvE Belang & anderen aanwezig bij deze succesvolle en inspirerende ochtend.

Het was goed om elkaar te ontmoeten, om zo ambities en verhalen met elkaar te kunnen delen. De meningen over de beste aanpak voor zonnepanelen op het dak bleken te verschillen, dit zorgde voor een scherpe maar inhoudelijk discussie. De Zonneadvisuers konden deze discussie goed stroomlijnen met een duidelijk verhaal over de verschillende opties.

Froukje Anne van de gemeente over duurzaamheid- subsidieregelingen presenteerde de nieuwe subsidieregeling van de gemeente Amsterdam. Er waren verschillende vragen vanuit het publiek omtrent deze subsidieregeling.
Het ontbijt toonde maar weer aan dat het belangrijk is om met het verduurzamen van een VvE standpunten van verschillende partijen mee te nemen! Daarom was het goed om te zien dat er ook verschillende soorten vertegenwoordigers van VvE’s aanwezig waren: deelnemers van VvE's, besturen, beheerders & diverse woningcorporaties. 


Niet erbij geweest ? Op de hoogte worden gehouden van VvE (en andere) activiteiten van 02025? Registreer je bij 02025.nl/aanmelden. Bovendien is er binnenkort een bijeenkomst speciaal over gemengde VvE's, meld je hier aan!

Deel dit: