Bericht

Verslag Energieontbijt #133: Naar buiten voor een nieuw jaar

Geplaatst op 9 juli 2020, 19:49 uur

Wat een heerlijk gevoel, een ouderwets ontbijt waar we elkaar weer konden zien , horen en spreken!

Als onderdeel van onze visie om nog meer locale support te geven was het ontbijt dit keer niet in de Oldschool maar vanuit de Groene HuB in Zuid-Oost vandaar het thema : naar buiten voor een neiuw jaar! We zijn daar zeer gastvrij onthaald en met mooi teamwerk een informatief programma gedraaid.  Ondanks het slechte weer en vakantieperiode hebben we het maximaal aantal deelnemers bijna bereikt. Ook online waren er weer voldoende meekijkers, waarmee we de nieuwe livestream in combinatie met fysiek aanwezige deelnemers in de zaal als "het nieuwe normaal" voor de ontbijten zullen behouden. 

Na de opening volgde de traditionele voorstelronde met een heel gemeleerde deelnemrsgroep, van gemeente tot  bewoners die zich inzetten voor locale plastic verzamel

Peter Hoogendijk nam ons mee in een activiteitenoverzicht welke allemaal in de Groene Hub worden georganiseerd.  Ondersteund door Martin Jas-Mögling en Flora werden door Peter de GFE projecten, suppport van de Quick Fix Brigade tot aan de eenvoudig maar zeer efficiente isolerende gordijnen verteld. Donut deals in Zuid Oost zijn lekker op gang!> zie voor meer www.groenehub.org

Na deze bloemlezing van locale activiteiten was het woord aan Rene Jansen van 02025 die het nieuwe plan voor komend jaar stapsgewijs uitrolde. Voornaamste doel is met, en voor koplopers initiaitieven ondersteunen onder andere met de 02025 Reisgids aanpak :van start tot bouw & feestje!  Meer reisgids lezen ?klik hier. 

Om meer verbinding in de stad te brengen willen we (nog) meer een meer samenwerken met locale Hubs. Kennissessies, events en bundelen van activiteiten staan voorop in de plannen. Bij deze de oproep aan de hubs in de stad : we willen in dialoog; laat weten wat je plannen zijn; hoe we elkaar kunnen helpen, ondersteunen en laat weten wie daarbij nog meer uitgenodigd moet worden!! Neem contact met rene@02025.nl 

In de vragenronde kwamen goede suggesties uit de zaal en ook online deelnemers gaven bruikbare input.  We zullen deze zeker meenemen!

Na 1,5 jaar een vaste kracht in  het 02025 communciatie team te zijn geweest, gaat Lousie Snel 02025 verlaten om zich verder te richten op afronding van haar studie. Louise, namens de koplopers, 02025 en alle partners dank je wel en altijd welkom bij het energieontbijt!

Uiteindelijk is het enthousiasme van de deelnemers en actieve setting na de afsluitende koffie waar we de ontbijten voor organiseren:  netwerken, elkaar informeren en versterken!

Zijn jullie er weer bij het volgende ontbijt 13 augustus ? Hou de activiteiten en nieuwsbrief (schrijf je in, bij  aanmelden) van 02025 in de gaten!

Wil of ben je zelf aan de slag ? Kijk dan op onze nieuwe pagina "zelf aan de slag" met informatie wat wij voor je kunnen betekenen. Niet gevonden wat je zocht?  Mail thijs@02025.nl en we helpen je verder. 


Deel dit: