Reis naar schone energie

02025 heeft een reisgids ontwikkeld die bedoeld is om koplopers richting te geven in hun transitieproces en ze wil wijzen op belangrijke stappen gedurende het proces. De reisgids is verdeeld in 5 fases, die samen de reis naar schone energie van begin tot eind weergeven.


We willen de reisgids goed bijhouden, hij is nooit af. Mocht u ideeën hebben of punten van verbetering laat het ons alstublieft weten, u kunt een mailtje sturen naar thijs@02025.nl.

Relevante reisverhalen

Project

Oostelijk Havengebied

Medio 2016 ben ik hieraan gaan werken nadat het gelukt was op 12 huishoudens van ons huurcomplex warm te maken voor een set zonnepanelen (via de HuurdeZon-regeling). Ik zag zoveel ongebruikt dakopperv...

3 / 6
Project

Groene Stroom? Ja graag!

Wij willen mensen een makkelijk handvat bieden om mee te doen aan de energietransitie. Door over te stappen op echte groene stroom kan iedereen haar of zijn steentje bijdragen.

1 / 6
Project

Infraroodpanelen in mijn huurhuis in de Talmastraat

De situatie in Groningen en de reactie van groningers, dat de rest van het land niets doet, zette me...

1 / 6
Project

GWL terrein

Mijn motivatie is het klimaat en de noodzaak dat we veel meer moeten doen dan we nu doen aan CO2 emissie reductie. Ik woon op het GWL terrein, al een erg duurzame buurt in Amsterdam, maar we kunnen al
1 / 6