Reis naar schone energie

02025 heeft een reisgids ontwikkeld die bedoeld is om koplopers richting te geven in hun transitieproces en ze wil wijzen op belangrijke stappen gedurende het proces. De reisgids is verdeeld in 5 fases, die samen de reis naar schone energie van begin tot eind weergeven.


We willen de reisgids goed bijhouden, hij is nooit af. Mocht u ideeën hebben of punten van verbetering laat het ons alstublieft weten, u kunt een mailtje sturen naar thijs@02025.nl.

Relevante reisverhalen

Project

K-buurt Amsterdam-ZuidOost

Nieuwe energie geeft nieuwe kansen. De energietransitie geeft nieuwe werkgelegenheid. https://robalberts.wordpress.com/2020/02/11/nieuwe-energie-nieuwe-kansen/
1 / 6
Project

ontwikkelbuurten Venserpolder, Holendrecht, Reigersbos, K-buurt en startbuurt H-buurt.

Ik ben !Woon programmamedewerker ontwikkelbuurten en aardgasvrij. Ik ben een verbinder tussen bewoners en stakeholders en biedt een meedenknetwerk, als het gaat om participatie in ontwikkelbuurten.

1 update

1 / 6
Project

Schinkel-Jaagpad

van het gas af/ energie neutraal
1 / 6
Project

Bos en Lommer

I have a background in critical cultural studies and I worked in the cultural sector as an event producer. Because of my background, I was always aware of the environmental impact that for example big
1 / 6