Bericht

Wie weet een goede partij voor het laten plaatsen van zonnepanelen?

Geplaatst op 14 januari 2021, 17:47 uur

Onze kleine VVE zoekt een goede partij voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Naast het financiële aspect speelt dat het een historisch gebouw is. Het technische aspect (waar moet de dakdoorvoer bij de verschillende appartementen komen - panelen komen op het hoge dak, meterkasten zitten onder het veel lagere dak - en hoe dan) is een issue omdat we het uiterlijk van het pand niet willen aantasten en niet alle plafonds willen openbreken. Er heeft al één partij gekeken en het blijkt niet evident hoe dit op te lossen. Zie ook ons project: Zonnepanelen VVE met plat dak. Ik hoor het graag. 

 

Deel dit:
3 reacties

Pauline Westendorp

Jacqueline, John heeft je vast een lijstje gestuurd met daarop Greenfocus advies@greenfocus.nl 020-4481400 www.greenfocus.nl of de zonnefabriek, of greentecsense (Dave of Paul) of Lees meer
di 19 januari 2021 14:31

Jacqueline van Klaveren

Ha Pauline, Ja John heeft inderdaad een lijstje gestuurd. En het is ook zo dat we al een offerte van Greenfocus krijgen. De andere twee ken ik niet. Dus dat is zeker interessant. Dank je wel!
di 19 januari 2021 14:56

bericht verwijderd

Dave van Dongen

Hoi Jacqueline, hier Dave van IkwilSchoneEnergie.nl.
Wij willen wel met jullie meedenken wat de mogelijkheden zijn. We zijn gespecialiseerd in VvE's en in moeilijkere gevallen. Je kan me bellen op 06 4592 7555 of een email sturen op info@ikwilschoneenergie.nl. Met zonnige groet!
di 19 januari 2021 22:48
Wil je reageren? Meld je dan aan.