Bericht

Terugblik 02025 Energieontbijt Stadsdeel Oost, februari 2022

Geplaatst op 11 februari 2022, 15:02 uur
Illustration

De wijzen komen uit het Oosten, en dat bleek ook weer uit dit (online) energieontbijt.  

In het volle programma kwamen onderstaande sprekers en onderwerpen voorbij. Wellicht geven ze een goede inspiratie voor jouw initiatief of idee? Neem gerust contact met de sprekers als je meer van hun onderwerp wilt weten.

Klik hier voor de opname van het hele ontbijt of de presentatiesheets.  Je kan ook direct naar een specifiek onderwerp , klik op de naam van de spreker hieronder:
- Rick Vermin- Stadsdeel bestuurder Duurzaamheid Amsterdam 
- Ruurd Priester - oa HvA & Donutcoalitie duurzaamheid 
- Peter Hoogendijk - Hallo Watergraafsmeer / Wooncooperatie 
- Jannekee Jansen op de Haar -  Fix Brigade, Jungle Amsterdam
- Bart van den Ende - Kraaipanstraat zonnepanelen
- Jesse van den Hoven - MeerDelen coöperatief autogebruik

Wat is er besproken? 
Wat een mooie en diverse initiatieven vanuit Stadsdeel Oost, van zonnepanelen in je straat, duurzame woon coöperaties, werkgelegenheid met duurzame maatregelen, lokaal warmtenet in watergraafsmeer en coöperatief auto delen passen allemaal in de Donut Economie waarin Klimaatverandering, goed wonen, betaalbare schone energie, werkgelegenheid, circulair bouwen met elkaar in balans worden gehouden.

In het volle programma kwamen deze onderwerpen voorbij en geven een goede inspiratie voor jouw initiatief of idee. Neem gerust contact met de sprekers als je meer van hun onderwerp wilt weten.

Het volgende ontbijt gaan we live en kunnen elkaar dus weer treffen spreken en persoonlijk ontmoeten!  Zet alvast 10 maart in je agenda voor het Energieontbijt in Stadsdeel West. Aanmelden kan nu al via deze link met meer informatie over het Energieontbijt Stadsdeel West .  

Informatie, inschrijving etc volgt spoedig op de site en via de nieuwsbrief.


Deel dit: