Bericht

Energiebesparing! Ook dat doen we samen! Tips, info en kortingsbon

Geplaatst op 20 november 2022, 00:00 uur
Illustration

In aanvulling op de Open dag " samen de winter door!"  georganiseerd door de Cooperatieve Energiecooperaties zijn diverse materialen om jezelf en anderen te helpen met het verlagen van de energierekening online terugvinden. Alle bespaartips, Gamma materialen kortingsbon en hulpvideo's over besparen en de energierekening staan nu namelijk op www.samendewinterdoor.nu 

Wat kun je hier vinden?
Bespaartips: het bespaaroverzicht bevat 17 van de meest simpele en impactvolle tips om je energierekening omlaag te brengen. Print het placemat bijvoorbeeld uit of bewaar het op je telefoon en loop ermee door je huis. Heb je een bespaartip uitgevoerd? Vink deze dan af. Dit kun je natuurlijk in je eigen woning doen, maar ook bij die van familie/vrienden of geef het placemat door.

Deurhangers: wanneer je vaak aan bepaalde bespaartips herinnerd wordt, ga je ze na een tijdje vanzelf uitvoeren. Daarom hebben we verschillende raam- en deurhangers gemaakt om in huis op te hangen. Print en knip ze uit en hang ze op waar je wil besparen.

Flyer: wil jij jouw nieuwe kennis graag delen met je buren? Of ken je mensen die ook wel wat hulp kunnen gebruiken? Print de flyer dan uit en zet je naam en telefoonnummer erop. Doe de flyer vervolgens bij hen in de brievenbus, zodat ze weten dat ze bij jou terecht kunnen voor bespaarinformatie. 

Bespaarvideo's: hoe pas je de tips nu eigenlijk toe en hoe werkt de energiemarkt precies? Online vind je een aantal video's waarin dit uitgebreid uitgelegd wordt. 

Korting en hulp: om je een eindje op weg te helpen, vind je online kortingsbonnen en een gratis app. 

We hopen dat je met deze materialen jezelf en anderen kunt helpen om energie te besparen. Samen de winter door!


Deel dit: