Bericht

Michael vraagt hulp voor de energiebespaaractie in Buitenveldert

Geplaatst op 21 september 2023, 00:00 uur

We willen en moeten energie besparen. En nu is er in Buitenveldert een kans om te besparen voor huishoudens met een laag inkomen.

Met meer mensen gaan we ons plan in korte tijd in het najaar van 2023 uitvoeren. Er is hulp nodig bij de voorbereiding, bij het maken en uitvoeren van een plan

De organisatie 02025.nl heeft subsidie gekregen van de gemeente om dit mogelijk te maken. Dat is geweldig, nu willen we alleen nog details met elkaar afspreken. Het plan is om met een paar mensen (sleutelfiguren) contact met bewoners in de straat te krijgen waar het met de energie beter en goedkoper kan. En allicht wordt het wat comfortabeler in de woning.

De maatregelen die we voorstellen en waar we al veel ervaring mee hebben zijn: led lampen installeren, radiatorfolie en tochtstrips aanbrengen zodat de warmte in huis blijf, en dergelijke. Ook kunnen we even naar de centrale verwarming kijken en deze misschien anders afstellen, en we kijken naar de ventilatie. En als u dat wil kijken we samen naar de jaarrekening van de energie en zoeken uit wat er beter kan. 

Op 23 september kunnen we hierover verder praten bij de markt op het Stadionplein tussen 14:00 en 15:00. En op 5 oktober tussen 14:30 en 15:00 in het WTC. Je kan mij  via de mail bereiken voor meer informatie daarover: michael@turel.nl En voor meer informatie kunt u ook kijken bij: 02025.nl/buurtbespaarfonds!

Deel dit: