Project
Lopend

Bespaar meer energie met de Energiedisplay

Geplaatst op 29 januari 2018, 15:29 uur

!WOON doet mee aan een landelijk onderzoek waarbij Amsterdammers een jaar lang gratis een energiedisplay kunnen uitproberen. Deze energiedisplay haalt de gas- en elektrameter letterlijk uit de kast. Je kunt de display in huis op een plek zetten, waar je vaak langs komt en er gemakkelijk op kunt kijken. Omdat je direct op de display ziet wat het energieverbruik is van je huishouden en of je binnen je budget blijft, kan je 5 tot 10 procent besparen op je energierekening.

<edit november 2019>: de inschrijving voor het onderzoek is gesloten. Eind 2020 verwachten we de resultaten. Wil je wel een energiedisplay in huis? Het is te koop via de webshop van de Amsterdamse ecologische bouwmarkt Eco-logisch.

Gewenst resultaat 250 Amsterdammers die het energiedisplay in huis hebben.
Illustration
 
Deel dit:
1 project-update

Ingrid Houtepen

8-mrt-2021 14:55
Anders

Het is al enige tijd niet meer mogelijk om voor dit project aan te melden. Op dit moment werkt het PBL aan de eindrapportage.


0

Open de update in eigen pagina
2 reacties

Michael Turel

aardig hulpmiddel, heb hem/haar nu een maandje in gebruik. Leuk inzicht in verbruik apparaten, het duurt een paar sec voor je het real time verbruik van de electra ziet maar dat intrigeert wel. Toch maar eens de oude mech ventilatie vervangen... Voor gas is de registratie nogal vertraagd te zien.
di 25 september 2018 17:46

Wim Stevenhagen

Een Energie display
is een display en bespaart zelf totaal niets.
Het maakt je wel attent over het verbruik.
Zelf noteer ik al ruim 10 jaar alle meterstanden
en temperatuur. Ik weet dus exact mijn verbruik
en opwek van zowel Electra, Gas en Water.
Bij een afwijking kan je direct Lees meer
vr 9 juli 2021 16:06
Wil je reageren? Meld je dan aan.