Project   

Bespaar meer energie met de Energiedisplay

A
Geplaatst op 29 januari 18, 15:29 uur

!WOON doet mee aan een landelijk onderzoek waarbij Amsterdammers een jaar lang gratis een energiedisplay kunnen uitproberen. Deze energiedisplay haalt de gas- en elektrameter letterlijk uit de kast. Je kunt de display in huis op een plek zetten, waar je vaak langs komt en er gemakkelijk op kunt kijken. Omdat je direct op de display ziet wat het energieverbruik is van je huishouden en of je binnen je budget blijft, kan je 5 tot 10 procent besparen op je energierekening.

<edit november 2019>: de inschrijving voor het onderzoek is gesloten. Eind 2020 verwachten we de resultaten. Wil je wel een energiedisplay in huis? Het is te koop via de webshop van de Amsterdamse ecologische bouwmarkt Eco-logisch.

Gewenst resultaat 250 Amsterdammers die het energiedisplay in huis hebben.
1 project-update

Ingrid Houtepen

8-mrt-2021 14:55
Anders

Het is al enige tijd niet meer mogelijk om voor dit project aan te melden. Op dit moment werkt het PBL aan de eindrapportage.


0

Open de update in eigen pagina
1 reactie

Michael Turel

aardig hulpmiddel, heb hem/haar nu een maandje in gebruik. Leuk inzicht in verbruik apparaten, het duurt een paar sec voor je het real time verbruik van de electra ziet maar dat intrigeert wel. Toch maar eens de oude mech ventilatie vervangen... Voor gas is de registratie nogal vertraagd te zien.
25-sep-2018 17:46
Wil je reageren? Meld je dan aan.