Project

Amsterdams Energiekoplopers Fonds

Geplaatst op 18 januari 2023, 10:49 uur

Koplopers organiseren geld voor koplopers!

Het is gelukt! Al heel lang was het de wens van het netwerk 02025 om, aanvullend aan alle bestaande fondsen en subsidies, voor een laagdrempelige financiering te zorgen voor alle koplopers. We delen al jaren alle kennis en ons netwerk. De gemeente Amsterdam heeft nu middels het consortium 02025 ook geld beschikbaar gesteld voor koplopers! Daarom is de tijd rijp voor het Amsterdams Energiekoplopers Fonds. 

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Een laagdrempelig fonds voor initiatiefnemers in Amsterdam die samen aan minder of schone energie werken. Het is aanvullend aan alle bestaande regelingen voor ondersteuning van initiatieven van overheid en organisaties.

Geld, kennis en netwerk voor de nieuwe initiatiefnemers worden georganiseerd door een bestaande kring van koplopers, ondersteund door vele andere partijen.

Het Energiekoplopers Fonds zorgt dat meer initiatiefnemers aan de slag kunnen met schone of minder energie op een manier waarop steeds meer mensen betrokken worden. Het is voor mensen die zich samen inzetten, als bewoners en/of als organisaties.
Lopend
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

John van Gelder

Project volgens planning

Update van het Energiekoplopers Fonds

Aangevraagd:
Er zijn vier volledige aanvragen binnen: één uit Centrum, één uit Noord, één uit Nieuw-West en één uit Zuidoost. En er zijn drie aanvragen binnen waar de bijlage later komt: één uit Nieuw-West en twee uit Oost.
Bedrag tot €500 = 2
Bedrag van €2500 =2
Be...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina

Pauline Westendorp

Project volgens planning

Status 1 maart: het Energiekoplopers Fonds - februari 2023 - is gesloten. Tot 28 februari 23:59 uur kon je je initiatief indienen. 

Middelen:
Totaal €28.000 (waarvan €8.000 voor bedragen tot €500 en €20.000 voor bedragen van €2500). 

Aantal aanvragen:
Er zijn 34 aanvragen binnen. Drie aanvragers uit C...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina
1 reactie

bericht verwijderd

Projectleiders
Deelnemers
Verantwoordelijke organisatie
1 reactie
Georganiseerde activiteiten