Bericht

Terugblik naar Energieontbijt #148-Stadsdeel Noord november 2021

Geplaatst op 12 november 2021, 11:59 uur
Illustration

Mooie opkomst en veel oude bekende en nieuwe gezichten vanuit Noord !  Met onder andere jongerencentrum de Valk die hun project Green Falcon verduurzaming heeft opgepakt en het hulpaanbod vanuit het stadsdeel Noord , welke veel perspectief biedt voor locale ondersteuning voor jouw initiatief om jouw straat, wijk of gebied te verduurzamen. 

Open Podium
Verder ook aandacht voor actuele projecten zoals Tolhuistuin en WInd zoekgebieden in Noord was het een gevarieerd programma.  Nieuw in het ontbijtprogramma was het open podium. Hierin kan je jouw verhaal, vraag of hulp aanbieden aan een ieder in de zaal in een korte pitch zodat ook de interactie na het ontbijt verder gaat versterken. Gezien de lange nazit met koffie van een aantal deelnemers zijn er vast goede verbindingen gelegd en nieuwe plannen gemaakt.  In open podium kwm de suggestie naar voren of we een lijst van vakspecilaisten hebben mocht je thuis aan de slag willen en hierbij hulp of een specilist nodig hebben.  Vanuit het Regionaal Energieloket is hier al een mooie lijst zowel lokaal als nationaal voor :  REL vakspecialisten   Ook kwam de tip om nog andere mogelijkheden te bekijken op het gemeente platform van de Duurzame Wegwijzer van Nieuw Amsterdams Klimaat wat je nog meer kunt doen. 
Het  open podium houden we in het ontbijt programma, dus welkom bij volgend ontbijt om jouw vraag, verhaal of tip met ons te delen!  

Videoimpressie
We hebben een korte impressie middels een video verslag Energieontbijt Noord  gemaakt. Deel deze gerust in je netwerk of in je buurt!

Heb je de video gezien en denk je zelf ook na over het verduurzamen van je huis of buurt maar weet je niet waar je moet beginnen? Kijk de kunst af van buurtbewoners die dit al eerder hebben gedaan en kom dan ook eens naar een Energieontbijt. Daar kan je andere buurbewoners ontmoeten, kennis maken met andere intiatieven die al bezig zijn en betrokken bestuurders van de gemeente ontmoeten die jou kunnen helpen. 

Het volgende energie ontbijt is 9 december in stadsdeel Zuid.  Programma en aanmelden voor Energieontbijt in Zuid kan nu al.

Deel dit: